FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Lärdom?


Friskalaviken, Hirvensalo 29 januari 2008.  Foto: Håkan Eklund.

Idag när jag äntligen hade tid att ta en sväng ute på ön var det förstås mulet, disigt och knappt om ljus. Kollade in havsviken som ligger knappa 2 km hemifrån, har inte varit dit på länge.

Efter fyra dagar med ett flödande ljus kände jag mig lite besviken på detta dystra ljus igen, samtidigt som jag insåg att  jag egentligen lärt mig tycka om det usla ljuset. Det  har nog också sina förtjänster, speciellt i svartvitt. Men det är med långa tänder jag försöker intala mig att ljuset är ok.

Hunden var förstås glad som fick springa av sig på strandängarna. Sen for den ut på den översvämmade delen av strandängen som ännu är isbelagd - och så plurrade hunden på ett ställe där det var djupt  (plurrade troligen i ett utfallsdike i vassen).

För första gången under de fyra år vi haft labradoren, såg jag honom skrämd - han fick tydligen en chock över att plurra i det iskalla vattnet, och det var inte så lätt att komma upp när allt var is runtom.  Han kom tillbaka ylande och gnyende med svansen mellan benen och såg mycket tam ut. Hoppeligen lärde han sig något.

Inlagt 2008-01-29 13:55 | Läst 6259 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Skriver om

Innehållskategorier

Arkiv