FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Över ån efter Rajala


Fyra timmar efter bläck . . . Brusaby 27.8.2016. Foto: Håkan Eklund. Nr 240/366.

Ibland känns inte ett Pro Shop som ett sådant ... I början av veckan hämtade körde jag över ån (i Åbo) för att hämta bläckpatroner i reserv för veckoslutets utskrivningskurs på Kimitoön.

Photo Black sakandes i Rajalas Åbobutik, men de skulle  fixa till fredagen (när kursen skulle starta). Ok, fredag f.m. åkte jag via butiken, på väg till kurslokalen, men några nya bläckpatroner hade de inte. Ingen tycktes känna till saken, och jag mindes inte vilken i personalen som jag handlat med (jag vet ju inte vad de heter heller, ingen av dem bär "namnskylt/-bricka"). Kanske vi borde ha gjort upp ett skriftligt avtal? Men, är man kund i ett "Pro Shop" förväntar man sig effektiv service, utan extra åthävor och garantier.

För att vara på den säkra sidan, hamnade jag idag köra 4 timmar fram och åter till Rajalas Pro Shop i Helsingfors för att få det jag behövde, fanns inte på närmare håll.

Att handeln alltmer övergår till nätet är väl inget att förvåna sig över.

Jag har trots allt försökt vara Åbobutiken trogen, att de skall kunna finnas kvar i stadsbilden. Men de får nog allt skärpa sig ...
Inlagt 2016-08-27 15:49 | Läst 2069 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera