FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Tänker inte gnälla


Novemberkväll i Åbotrafiken. 22.11.2011. Kl.16.40. Foto: Håkan Eklund.

Har gått ett steg längre, har kameran i framsätet och fotograferar med ratten i ena handen och kameran i den andra - vad gör man inte för fotokonsten ...

Ok, det bara blev så. Såg ljusen på den regnvåta framrutan, och tog några bilder. Det är ju så här det ser ut största delen av dygnet just nu, känns det liksom.

Men jag har slutat gnälla över vädret. Inser att det är lätt att jobba, det finns ju inga andra frestelser. Det är i och för sig ingen ny insikt, men ändå trösterik. Jag har mentalt ställt in mig på att banne mig inte säga ett fult ord om senhösten. Den blir ju inte bättre av det. Istället har jag fokuserat på allt det ogjorda, som man inte får gjort när det är ljust, varmt, soligt och lockande utomhus. Och det finns mycket som väntar på att bli gjort, på datorn t.ex.

Alltså: hurra för mörker, slask och senhöst! :-)

Inlagt 2011-11-22 16:15 | Läst 1933 ggr. | Permalink
Supersnyggt, fick lite New York-känsla! Jag gillar även din insikt om den mörka årstiden. :-)
//Ewa
Har försökt uppmuntra mig så men jobbar man utomhus är det svårt, haha!
Kan faktiskt hålla med dig lite grann.
När det är varmt och soligt så förväntas man tillbringa varenda minut i solen, på någon strand, spela fotboll, spela boule, grilla....
Men nu kan man verkligen ta tag i sånt som man inte i vanliga fall gör. Som jag (iofs är jag hemma sjuk nu) som går igenom mina miljoner (känns det som ) bilder och sorterar och gör backup som jag inte gjort på ett helt år.

Men på ett sätt avskyr jag slasket. Det är alla dessa snoriga näsor och många sådana får man torka när man har småbarn. 11:an hänger ständigt nedanför näsan.
Jag är norrlänning så jag vill gärna ha snö på vintern och mycket snö =)

Din bild blev ändå fin med de gröna och röda discoljusen =)
/Lena