Gatufotograf

Att färdas på två hjul är inne!

Att färdas på två hjul är givetvis en prestation. Det demonstrerar individens obändiga kraft att på ett halsbrytande sätt färdas mellan två punkter.  Personligen undviker jag utsvävningar av det här slaget och använder andra färdsätt.

Slussen på Söder demoleras för närvarande. Trots sitt sönderfall måste den tjäna som ett kommunikationsnav.  Bilden här ger intryck av en spelscen i Tombraider och man undrar om cyklisten ska överleva.

Sedan cyklisten letat sig genom Slussen måste vederbörande kämpa uppför Götgatsbacken. De svaga väljer här att kliva av och gå sista biten. De med ork och kampvilja strävar på.

De som är måna om sin badass-style cyklar naturligtvis inte. Motorcykel är det självklara tvåhjulsvalet.  När jag tagit bilden gjorde jag en sväng för att gå bakom paret men möttes av en stor utspärrad tatuerad hand som hindrade vidare fotografering. Förstod den subtila markeringen.

Lite längre ned på Götgatan mot Skanstull mötte jag den här tvåhjulingen som stod och väntade på grönt vid stoppljusen. Har aldrig sett ett fortskaffningsmedel av det här slaget i Stockholmstrafiken. Mitt på Söder och flera kilometer till vatten.

Tydligen kan man förvara en sådan här båt i en lägenhet. Fast det måste vara svårt att få in den hissen när den ska ut på gatan.

För en gatufotograf finns det inga alternativ till apostlalhästarna. Det är det vanliga harvandet längs gatorna som gäller.

Inlagt 2016-08-17 05:03 | Läst 1280 ggr. | Permalink
Det mesta av gatufoto som visas här, förstår jag inte alls. Men detta var bra. Det fanns ett tema, bra bilder, och något som intresserar mig.
Svar från Nisse Larsson 2016-08-17 19:46
Man tackar för uppskattningen!
Sköna bilder, N-E!
Svar från Nisse Larsson 2016-08-17 19:47
Kul du gillar mina gatubilder.