Gatufotograf

Att gilla korv!

Hemköps postutlämningsställe. Här köper man korv, kaffe, tidningar, godis, tips mm. Kunder står i kö. Det är lite puls här.

När ska ha korv, stoppar jag ned mina gula tiokronors slant i myntautomaten och säger "en grillad med mörkt bröd". Enkelt och praktiskt. Men på sista tiden har jag fattat tycke för en ostkorv på 13 kronor. Det kräver mera växel.

Den här mannen dök upp när jag var halvfärdig med min korv. Lyckades få en bild. Fortfarande svårt att hinna fota i snabba situationer. Missar många bilder då jag är ovan med kameran.

Inlagt 2020-10-19 07:20 | Läst 697 ggr. | Permalink
Hej. Vem missar inte bilder! Inte tycker jag att du missar några bilder.Alltid kul att följa din blogg. I dag blir det nog en grillad med ryggstöd.
/ Bengt H.
Svar från Nisse Larsson 2020-10-19 18:04
Hej Bengt. Tar tid innan man får in kamera i ryggmärgen. Irriterande. "Grillad med ryggstöd" låter bra. Går att käka i alla lägen. Hälsningar NL
Korv är gott, blir ibland raggarballe med svängdörr hos blåvita biltillbehörsbutiken.
En hel middag med kaffe för 25 spänn.
Bra fångad korvman på bilden..
Mvh/Gunte..
Svar från Nisse Larsson 2020-10-19 18:06
Korv är förträffligt. Har alltid falukorv hemma i kylskåpet. Om man blir sugen. Hälsningar NL
Hej Nils-Erik.
Du är åtminstone snabb nog här :-) Snyggt fångad.
På flera resor till Sverige fick vi én gång den svenska specialiteten (vi fick veta att det var) "Korv me mos". Det var en stor besvikelse och långt ifrån vår danska "korv med bröd, rostat lök och gurksallad". Det måste sägas med rättvisa att det var sent på kvällen, nära stängningstid och på en bensinstation, att vi skulle smaka "Korv me mos" för första gången.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Nisse Larsson 2020-10-19 18:10
Inressant. Tillbehören du nämner finns alltid. Men man måste säga till och betala några kronor extra för det. Du missade nog den detaljen. Dubbelkorv med mos och alla tillbehör är en delikatess. Hälsningar NL
Erik Madsen 2020-10-19 19:06
Hej igen. Jeg tror også, at det var et uheldigt sted med lidt mangenfuld eller dårlig betejning. Som var medvirkende til den skuffende oplevelse.
Mvh. Erik.