Gatufotograf

Bild till en T-shirt

Funderat på att trycka upp en T-shirt med nån av mina bilder på. Här är ett exempel.

Svårt att komma på en bra text som ger en kul knorr åt bilden. Rädd att man kan framstå som nån knasig olycksprofet annars. Folk som ser texten tänker väl på pandemin. Eller på klimatkatastrofen, atombomben, moralupplösningen.  

Bilden är från London. Mannen satt på på en fältstol i Hyde Park inte långt från Speakers Corner. Två poliser lyssnade till vad han hade att säga. Jag tog först den här bilden på sällskapet.

Polisdamen granskade mig här en bister min medan polismannen fortsatte samtalet.

Sedan gick jag fram till dem och tog några flera bilder. Mannen med skylten liknade Sickan i Jönssonligan lite - fast kraftigare byggd. Originell men sympatisk. Försökte lista ut hans budskap. Men ville inte avbryta samtalet han förde med ordningsmakten.  Budskapet verkade handla om hur polisen bemöter allmänheten. 

Inget om mänsklighetens undergång alltså. Jag får nog fortsätta att leta bland mina bilder. 

Inlagt 2021-01-28 07:50 | Läst 1553 ggr. | Permalink
Ja, så sant så, han visste nog inte hur rätt han hade. Fast vi får väl nu hoppas att vi nått något typ av topp, om det nu är den sista är ju tveksamt.
Svar från Nisse Larsson 2021-01-28 16:21
Varje fall tidningarna gillar att skriva om allt som blir värre. Till sommaren är pandemin över förhoppningsvis. Hälsar NL
Fint litet reportage NL. Det kan väl vara kul att anses som lite knasig:)
Typ där går den där knasiga farbrorn med sin kamera.
/ Bengt H.
Svar från Nisse Larsson 2021-01-28 16:38
Du har så rätt. Beundrade särskilt hans klädsel. Kanske nåt att efterlikna.Hälsar NL