Gatufotograf

Dricka öl, sippa kaffe, sörpla glassdrink?

Vätskeintaget är viktigt under en stadspromenad. Valet av dryck är individuellt och det speglar på många sätt en människas personlighet. Som gatufotograf har jag massor med bilder på människor i stadsvimlet som inmundigar drycker.

För ovanlighets skull en bild i färg. Skälet är att damen är positivt färgstark och unnar sig en rejäl paus. Det är inte bara öl som gäller utan även en cigarett.

Kaffe dricks ofta på språng. Det där med lock på muggen är nödvändigt för det ambulerande intagandet. Visst verkar hon stressad och spanar efter en lucka i den täta trafiken för att rusa över gatan.

Dam med glassdrink. Viss är hon avslappad och verkar njuta.

Egna preferenser?  Medför alltid kaffetermos och vattenplunta.

Inlagt 2015-11-12 08:14 | Läst 2694 ggr. | Permalink
Hej N-E Infarkterna ökar , inte så konstigt. Kanske också, att det är en trend, ett sätt att visa på hur aktiv man är.
Jag såg en kvinna som liksom jag satt och väntade på ett tbanetåg. Hon hade en plastbytta med sallad och en kaffe med lock,och snackade i telefon. När vagnen kom gick hon på satte sig och öppnade salladsburken och och snackade vidare medan hon åt,och drack sitt kaffe.Man undrar varför hon inte åt och drack sitt kaffe medan hon satt och väntade. Jag tror som sagt att det tillhör grejen att visa på hur uppladdad man är. Sjysta bilder N-E
/ Bengt
Svar från Nisse Larsson 2015-11-12 15:53
Har sett liknande saker. Hoppas dom klarar sig utan större framtida men. Vi äldre män kan bara göra en sak åt gången. Antingen äter vi eller så dricker vi kaffe eller så pratar vi i telefon eller så åker vi T-bana.