Gatufotograf

Hur går det för kungafamiljen

 

Kungafamiljen engagerar många. Särskilt äldre damer. Intresset ger dem så mycket positivt. Kvinnan här läser senaste skvallret medan hon väntar på bussen.

Under många år fotade en faster till mig ivrigt kungafamiljen. Hon bodde i Stockholm och stod i främsta ledet  med sin kamera vid alla kungliga evenemang. Hon skickade alltid kopior på sina bilder till hovet och fick fina tackbrev. Hovet gav henne tom presskort. Faster Gullan är tyvärr död sedan femton år. Vi skulle ha mycket att pratat om idag.

Inlagt 2020-09-28 07:46 | Läst 1374 ggr. | Permalink
Hej. En fin bild på tanten!
. Som sagt märkligt att intresset kan vara så stort av kungafamiljen.
/ Bengt H.
Svar från Nisse Larsson 2020-09-28 15:31
Tack Bengt. Instämmer helt. Men det är så mycket som vi gamla gubbar inte förstår. - Hälsningar NL
Hej Nils-Erik.
Intresset för kungafamiljen är förmodligen lika stort här i DK som i Sverige och Norge. Det börjar bli lite mindre för flera av de andra kungliga husen runt Eeuropa. Du har nog rätt i att det är kvinnor och kanske små flickor som följer mest.
Här har du tydligen fått en ivrig fan.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Nisse Larsson 2020-09-28 15:34
Tack Erik. Vi har ju inte sån otrevlig kung som som i Spanien. - hälsningar NL
Fin bild.
Jag antar att när Dallas, Falcon Crest och allt annat har försvunnit ur medierna finns allt kungafamiljen att ta till. En evig såpopera IRL.

Mvh Jörgen
Svar från Nisse Larsson 2020-09-29 18:19
Tackar. Hovet levererar fina berättelser. Idag läser man om dem i tidningarna och imorgon i historieböckerna. - Hälsnigar Nilserik