Gatufotograf

Man med lustig cykel

Engelsmän är kända för att vara originella. Det gäller även cyklandet.  Bara att drista sig cykla i det fruktansvärda kaos som Londontrafiken utgör. Det kräver samma dödsförakt som en soldat i WW1.

Visar lite av de underliga skapelser en engelsman kunde trampa runt på. De flesta udda cyklar kom jag inte åt att fota. Det hade krävt att jag sprungit ut i körbanan och en erfaren gatufotograf håller sig alltid i säkerhet på gångbanorna.

Tre ekipage hade stannat för ett stoppljus - med två, tre och fyra hjul. Motorcyklisten tittar förundrat  på trehjulingen.

På långt håll i trafiken såg jag den här mannen kryssa sig fram, ge sig in i en rondell, svänga av och komma upp på gatan framför mig. Åskådaren till vänster gav upp ett skratt. 

En vanlig tvåhjuling men ger intryck av en värstingmodell.

Själv har jag en fin cykel i källaren. Varje vår tänker jag göra den i ordning för ge mig ut på stärkande turer under sommaren. Men det blir liksom aldrig av.

Inlagt 2014-09-05 08:29 | Läst 3068 ggr. | Permalink
Hej,
Ja. Det var bra cykelbilder. Heders.
Ha det bra
Bob
Svar från Nisse Larsson 2014-09-05 11:44
Cyklar är kul men bara att titta på!
Fina bilder på folk som är "ute och cyklar"
/ Bengt
Svar från Nisse Larsson 2014-09-05 11:45
Att vara "ute och cykla" är något som jag ofta gör. Till eget förtret!
Vi har en grannfamilj från Tyskland som håller på och skruvar och fixar med en hel massa varianter på cyklar, mestadels liknande den i bild 1. Så även tyskar håller tydligen på med sånt här...
Kul bilder, Nilserik!
/Niklas
Svar från Nisse Larsson 2014-09-05 11:46
En bra hobby och mycke motion för man på köpet. Fota dom och blogga vetja!
Riktigt härliga cykel-bilder, Nils.