Gatufotograf

Marknader och gatufoto

Nu börjar marknadssäsongen  med fina möjligheter till gatufoto. Årets premiär var i Malmköping för min del. Den lilla idylliska orten som annars ligger öde blommade upp med sprudlande folkliv.

Håll till godo med några bilder. Några är av journalistisk art och andra är typ gatufoto.

 

Varmkorvfrossare 

 

Att dela med sig.

 

Omkörning

 

Chefsdomare i kaninutställningen

 

Familjeutflykt

 

Hund i barnvagnskorg

 

Tiggande hundar med ballonger

 

Undrar hur tung den är?

 

Veteranåk

 

Många dragspel på torget

 

Få se om det blir nåt sånt här jippo nästa helg. Varhelst det finns människor så finns möjligheter till gatufoto.

Inlagt 2012-05-28 04:13 | Läst 3388 ggr. | Permalink
Jag fick nog av allt vad marknader när jag bodde i Malmköping, men det var många år sedan så nu kanske jag skulle klara av en marknad ;-) Men som du nämner är det ett bra tillfälle för fotografering. Näst sista bilden gillas extra, ser ut som om damen med rullatorn hoppas på att bli uppraggad.
/Janne
Svar från Nisse Larsson 2012-05-28 10:18
Övervägde att ringa för att höra om du ville följa med. Men avstod då jag var medveten om dina krämpor. Roligt du gillar bilderna. Tackar. - Nilserik
Gillar alla dina bilder här men det finns några guldkorn. Blicken mellan traktorföraren och den gamla kvinnan i "Veteranåk" är kanonfin och gör hela bilden. Några av bilderna har ett nästan absurt uttryck – vilket jag gillar ;). T ex "Varmkorvfrossaren", "Hund i barnvagnskorg" och "Familjeutflykt". Bilden på kanindomaren och kaninen är också en riktigt skön bild. Det verkar ha varit en riktigt lyckad marknadsdag i Malmköping ;).

/Torbjörn
Svar från Nisse Larsson 2012-05-29 07:18
Det var en fin utflykt och härlig stämning i Malmköping. Roligt du uppskattar bilderna. Lite annorlunda stil på gatufotot blir det på en sån här plats än i Stockholm.