Gatufotograf

Påminnelse om att snön är i antågande!

   

Solsken visserligen men det var kallt och blåsigt igår på söndagen. Strövade runt på stan nån timme vid middagstid. Få människor i rörelse.

Tog en bild utanför City Gallerian. Flicka med hund. Hennes far var visst inne och handlade take-aways på McDonalds. Som regel mycket folk på Donken. Själv har jag undvikit stället - känslig som man är  i pandemitider. Gillar inte deras hamburgare men de har gott kaffe. 

I brist på motiv med människor tog jag bilden nedan. Stora plastsäckar med krossgrus vid järnvägsstationen. En påminnelse om att vintern står för dörren. Dags att uppsöka någon av kommunens offentliga grushögar och bunkra eget vinterbehov till villan. 

 

Läste nån engelsk tidning på nätet om ett katastrofscenario - det blir nu kallaste vintern sen 2010 med snökaos, isstormar och hemskheter. Kanske gäller Sverige också? 

Inlagt 2020-11-23 08:11 | Läst 625 ggr. | Permalink
Tja varför inte, det bästa för pandemin vore en riktig snöstorm i två veckor, en sådan där allt låg nere och att man inte kunde ta sig ut
Svar från Nisse Larsson 2020-11-23 08:33
Du kanske blir bönhörd. Vi får väl hoppas på det då! Hälsar NL
Hej.Det finns lite sorgsenhet i blickarna nu under pandemin har jag märkt. Jag känner igen utrycket hos tjejen. Fin bild, som väcker tankar.
Bengt H.
Svar från Nisse Larsson 2020-11-23 18:19
Tackar Bengt för fin kommentar. Det här vi har nu kanske påverkar folksjälen på nåt sätt. Hälsar NL
Hej Nils-Erik.
Det är något med det som både Peter och Bengt H. säger. Jag hoppas bara att "Nemli.com" kan komma igenom snömassorna. Det är vår livlina när det gäller leverans av livsmedel.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Nisse Larsson 2020-11-23 18:24
Tackar Erik. Har prövat hemleverens av mat. Kanske dom kan låna bandfordon när snön ligger djup. Hälsar NL