Gatufotograf

Till minne av Charlie Watts

 

I höstas avled Charlie Watts. En fantastisk trummis som musikaliskt höll samman Rolling Stones. Hans insats var en viktig komponent i att bandet blev ett av världens mest framgångsrika rockband.

Många frågar sig nu om det finns nån framtid för Rolling Stones. En rätt märklig fråga med tanke på medlemmarnas höga ålder och att bandet har funnits i 60 år. Egentligen skulle skulle gruppen kunna vara nedlagd för länge sen.

Så länge Rolling Stones kan och vill framträda verkar det finnas en hängiven publik som vill höra dem. 

Själv lyssnar jag gärna på dem nu i höstmörkret. Piggar upp. Ser dem gärna på youtube - många framträdandet har en omsorgsfullt visuell koreografi.

Inlagt 2021-12-05 07:31 | Läst 863 ggr. | Permalink
Tror absolut att bandet kommer överleva så länge de orkar! Även om Watts trummade på bra och personligt genom åren så har de nu en erfaren bra trummis som hjälpt bandet tidigare.
Svar från Nisse Larsson 2021-12-05 14:50
Vi får hoppas att - stenarna rullar vidare. Hälsar NL
När allt det här började tidigt 60-tal med Beatles och flera så blev Rolling Stones mitt favorit band och idoler / Hälsning Robert
Svar från Nisse Larsson 2021-12-05 14:53
Hej - så blev det nog för många. Beatles exempelvis blev lite småfånig med tiden. Hälsar NL
Man märker att man själv blir allt äldre, när man inser att ens idoler passerar trekvarts sekel och vissa är redan över 80 år !
Ligger just nu och lyssnar på Oldies songs of 1960. Är SÅ mysigt att drömma sej bort och minnas lite om den tiden.
// Conny
Svar från Nisse Larsson 2021-12-05 14:55
Hejsan - ett passande tema för julens musik lyssnande. Hälsar NL
Ett fantastiskt band med en dito trummis. Jag har sett dem en gång live i Helsingfors, det var under ”Bridges to Babylon” turnén, och det är nåt jag knappast aldrig glömmer!
Tommy S.
Svar från Nisse Larsson 2021-12-05 18:02
Hej. Härligt med såna minnen. Avundsjuk. Hälsar NL