Gatufotograf med svartvita bilder.

Undvik att dratta på ändan i vinter!

Halkade och föll i gatan när jag skulle springa ifatt bussen. Det var för nån vecka sedan. Klarade mig utan skador. Lärdom - försök aldrig springa ifatt bussar. Särskilt inte om det är halt ute.

Försiktiga äldre går med rullator. Det är givetvis bra i vintrigt väglag. Handikappanpassning och sånt gör att att de tar sig fram hyfsat. Här lämnar en äldre man försiktigt Konserthuset i Stockholm på en ramp som verkar stabil och bra.

Kanske jag ibland är oförsiktig men jag är klok nog att låta bli att cykla på vintern. På bilden lufttankar en yngre man på Stureplan.  Klädsel och cykel är moderiktiga och tyder väl på att det är van cyklist som klarar det mesta.

Men jag identifierar mig gärna med gångtrafikanten här som verkar kasta en skeptisk blick på cyklisten.

Inlagt 2018-12-11 07:51 | Läst 237 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej,
Det är ett klokt råd - jaga aldrig en buss.
I vår ålder är nyttigt att vara gatufotograf, men försiktighet är en dygd.
Ha ett gåigt plåtande
Bob
Svar från Nils-Erik Larsson   2018-12-11 13:14
Tack för rådet. Egentligen gillar jag att springa efter bussar. Konstigt.
Drattade också på ändan för ett par veckor sen, trots att jag var beredd på att det var halt.. kamera och objektiv klarade sig, så även jag.. man blir mest förvånad.. Ser ut som cyklisten kör el assisterat, kanske med dubbar också!
Hälsn!
Svar från Nils-Erik Larsson   2018-12-11 13:16
Tur att allt avlöpte väl. Undrar om det finns eldrivna rullstolar också? Och med vinterdäck.