Mitt fotografiska minne

Herre på Täppan och bildprat

I tisdags hade Anders Berlin inbjudit till Täppan i Norrköping för ett fotografiskt samtal med inriktning på bilder. Det kom nu inte så många, bara Anders och jag. Men det blev ju trevligt ändå. Jag hade glömt mina bilder på jobbet men det gjorde inget. Anders hade med sig en mätsökarkamera av det gigantiska slaget som behövde undersökas och fingras på så kvällen blev lyckad ändå.

Nu på tisdag gör vi ett försök igen och nu hoppas vi båda på att några till kommer för att prata bilder. Jag tar med mig ett par fotoböcker, några egna bilder och en kamera för att dokumentera debattens vågor (och för att komma ihåg vilka som var där). Välkommen till Täppan på tisdag ca 17-19. Kom när du kan inom dessa klockslag.



En mätt Berlinare fångad med Kiev på Tri-X

Inlagt 2010-02-13 21:21 | Läst 4152 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Napoleonkrubbaren på Täppan, trevligt!

Får se var mina stigar leder en tisdag i februari..hoppas att få se er.
Svar från N Thomas Meldert 2010-02-14 06:54
Du är välkommen!
Norrköping är för långt
Siktar på Ellens i stället
Där var jag i fredags också med Kurre
Svar från N Thomas Meldert 2010-02-14 06:53
Ellens är ett fullgott alternativ =)
Har du flyttat till Norrköping nu. Där har jag bott.Om några hobbyfotografer träffas ska man inte prata om bilder för då kommer inte många.Prylar ska man prata om,då kommer dom.
Svar från N Thomas Meldert 2010-02-14 06:58
Nej, jag har inte flyttat men jag jobbar i närheten under veckorna. Och då vill jag ju ha något roligt att göra. Träffa likasinnade t ex.
Jag håller på att byta fokus från prylar till det det handlar om: bilder =)
Tänk om man kunde teleportera sig till Norrköping! Men en dag ska det väl gå att sända ut mötena i realtid över nätet. Det måste vara drag i dessa möten i alla fall, om du ger dig iväg ända från Vällingby!
Svar från N Thomas Meldert 2010-02-14 07:02
Tekniken finns ju redan att kunna umgås via nätet. Fast då måste man ju ha en dator med webkamera och mikrofon. Trevligt sällskap drar ju men egentligen är det inte så långt. Jag jobbar i närheten under veckorna en tid framöver och har hellre trevligt sällskap på kvällarna än sitter ensam =)
Herre på Täppan var fyndigt, herr Meldert! Vi ses på tisdag och det går alltså att fånga en berlinare med en rysk Contax, lysande kvalitet på dessa fotografiska apparater!
Svar från N Thomas Meldert 2010-02-14 12:54
Det är förunderligt att det går att fotografera med en 30 år gammal rysk kamera! Och att det fortfarande går att köpa film!