Tankar om fotografi från Fotosidans redaktör Magnus Fröderberg.

Bildkavalkad från marknaden

Jag styrde min sommarledighet i Skåne så att jag inte skulle matcha Kiviks marknad. Jag har plåtat Kiviks marknad i några år och tänkte sammanställa bilderna till en utställning. Jag plåtade i två dagar på marknaden, men de bilderna tänker jag spara lite på.

När jag ändå var i Skåne passade jag på att fotografera på Sjöbo marknad som ligger närmare mina hemtrakter i Lund. Här kommer ett gäng bilder från en kväll på marknaden.

Inlagt 2013-08-12 18:46 | Läst 4131 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Roliga bilder med bra "marknadskänsla" - färgglatt bullrigt och med människor o uttryck som man aldrig ser nån annanstans. Mvh, LO
Som en enda stor glad färgexplosion är dina bilder---känner igen känslan.
Fastnade för den med barnvagnen, en bit verklighet som den är bara.
Tattuerade snubbarna som dricker bira är kul :-)
Marknader är kul att plåta - de är färgglada och det händer mycket. Gillar mannen med klockorna och barnvagsbilden bäst. Jag fotade nyligen på en stadsfest här i Karlskrona - bloggade om det här: http://www.magnussonphoto.fotosidan.se/blog/105569.htm#comments