Tankar om fotografi från Fotosidans redaktör Magnus Fröderberg.

Uj,uj. Över 450 likes!

SHADOW PLAY

Jag kan inte förneka att jag blir glad av att den här bilden fått drygt 450 likes på Flickr under en vecka. Det vore ju löjligt att låtsas som annat. Bilden har även fått ett antal trevliga kommentarer här på Fotosidan.

Bilden har legat på min hårddisk en tid eftersom bilden är tagen med nya Fujifilm X-T2 innan den blev officiell. Det gör mig inget att jag inte kunde publicera bilden direkt (med exif-data) eftersom jag numer tar det ganska lugnt med att publicera nya bilder. Jag vill gärna "klämma och känna" på dem ett tag innan jag slänger ut dem på nätet.

Jag brukar bara lyckas ta en handfull bilder per år som blir populära på Flickr, men det är jag helt nöjd med. En förutsättning är att jag fortsätter fotografera i samma utsträckning. Så nu är kameran nedpackad i portföljen. Jag tänkte ta en fotorunda på stan efter dagen möte i Stockholm.

Inlagt 2016-07-18 06:06 | Läst 4333 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Mycket fint komponerad bild!

/SL
Häftig och surrealistisk!
Så här kommer en Gillas till!
/B
Grattis! Det är väldigt kul när ens bilder blir lite populära. Snyggt.
Roligt och grattis!/ Björn T
Hej, jag skrev min kommentar på bilden i länken. Men här kommer den igen.
Måste erkänna att jag har inte sett den här bilden tidigare men den är mycket bra. Det är spännande med skuggorna som förstärker bilden.
Ha det gott/Stig
Lycka till med dagens fotorunda, Magnus! Att komma i närheten av detta guldkorn kan bli svårt,
men försöka duger. ;) Är själv helt-såld på din bild med grabben som böjer sig lite lätt i sidled, men det
stora o moderna håller ett öga på honom. /ulla
Det är en ovanligt bra bild Magnus. En bild jag gärna skulle vilja se i stort format på någon utställning.. Bara att gratulera.
/ Bengt
Svar från froderberg 2016-07-18 17:46
Den aspirerat till att få hänga ovanför min soffa. Utställning är jag inte redo för än. Får ta och samla fler bilder lite mer strukturerar i ett projekt.
Då skriver jag in mig på 451. :)