FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Med önskan om ett Gott Nytt 2021


Ett riktigt Gott Nytt Foto-år för alla aktiva på Fotosidan, samt alla intresserade som besöker FS. Foto: Håkan Eklund.

Mina tankar just nu är hos all sjukhuspersonal överallt i världen som har ett tungt arbetsår bakom sig. Hoppas att de ännu orkar hålla ut tills situationen lättar under kommande år, hoppeligen. Och att alla vi andra så långt det är möjligt följer de råd som vi ombeds följa, för att minska på Covid-19 spridningen.

Själv tycker jag att det till och med känns rätt coolt att få gå omkring helt anonym med "rövarmask" under nerdragen keps, att bara ögonen syns. Det är 2020 i ett nötskal.

Dessutom en tacksamhetens tanke till alla inom forskning & vetenskap som trots all skit de får från populister, pseudopolitiker och allehanda konspirationsidioter orkar jobba på för en bättre värld! Det är via klokskap och kunskap världen går framåt, inte via okunskap och falskhet.

Inlagt 2020-12-31 18:34 | Läst 1318 ggr. | Permalink
Önska dig detsamma Håkan och hoppas att allt blir bra. Pratade precis idag om att vi måste åka till Finland i sommar. På tisdagen dog en granne och samma dag pappan till en fotokompis uppe i Arvidsjaur. Tunga besked för dom drabbade.
Sten
Önskar dig detsamma Håkan! Och vi förenar oss gärna med dig i tankarna på all sjukhuspersonal, dom gör mycket för vår skull! Hälsningar/ Björn
Önskar dig detsamma!
/MA
Vad vore vi utan dessa fantastiska vårdmänniskor och forskningsinstitut! Gott nytt år! Må klokhet råda!
Ha en god fortsättning på det nya året Håkan.

MvH
Johnny