FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

In i skalet


Höst i Åbo. Foto: Håkan Eklund.

Inser att jag börjat minska på nyhetskonsumptionen. Det är ju oftast bara dåliga och obehagliga nyheter som serveras. Som får en att må dåligt, bli irriterad och emellanåt helförb-ad över alla idioter, grymheter och allt klåperi i världen. Putin inkluderad.

Har allt oftare sökt mig till läslampan med något trevligt och intressant att läsa, medan teveapparaten får stå i skamvrån. Håller nu på att läsa in mig på Svenskfinlands kanske första ordentliga fågelfotograf som jag skall omvandla till en artikel, så småningom.

Inlagt 2014-10-28 21:06 | Läst 2475 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Snyggt ! / Björn T
Svar från Håkan Eklund 2014-10-28 21:44
Tack! Enkelt och snabbt för att få en bild för dagen ...
- hawk
Nu blev det svårt, när du skriver Svenskfinsk fotograf. Jag vet att det fanns en del på 40 - 50 talet ??? minns inga namn. Hästbacka är väl för ung.
Sten
Svar från Håkan Eklund 2014-10-28 21:43
Kolla in Gunnar Granberg, han gav ut några fina (för den tiden) fågelfotoböcker i slutet av 1930-talet, första halvan av 1940-talet.
- hawk
Fin bild, känner igen mig i ditt resonemang, ibland kollar jag bara snabbt på text TV för att se det allra viktigaste, det får räcka, alltför mycket negativt som man inte orkar ta till sig. Må gott, LO