FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Ny väg att vandra


Vägen framåt, in i ett nytt år. Foto: Håkan Eklund.

Och ingen av oss vet vad som finns bakom kröken.
Så är det för oss alla när vi drar in i ett nytt oskrivet blad, och väl är väl det.

Gott Nytt 2014!

Inlagt 2013-12-31 23:55 | Läst 3598 ggr. | Permalink
Så sant & Gott nytt år till dig och skall fortsätta följa din blogg även nästa år! Keep up the good work!
Svar från Håkan Eklund 2014-01-01 17:56
Tack för detta. Gott Nytt År!
- hawk
Vacker o passande bild på vägen mot nya äventyr! LO
Svar från Håkan Eklund 2014-01-01 17:56
Visst är det kul att det är så!
Gott Nytt År!
- hawk
Fin bild. Vi får se vad som döljer sig där borta på resan till framtiden. Jag hoppas få följa med en bit.
Sten
Svar från Håkan Eklund 2014-01-01 17:57
Ja, av erfarehet vet man att det är både uppförsbackar som nerförsbacker som väntar ...
Gott Nytt År!
- hawk
Ett Gott Nytt År till dig!
Ewa
Svar från Håkan Eklund 2014-01-01 17:57
Tack det samma!
- hawk
Ett passande motiv att starta det nya året med. Gott Nytt År Håkan,
hälsningar Lena
Svar från Håkan Eklund 2014-01-01 18:00
Det är alltid lika intressant att som fotograf titta på en bild som man tagit, för att man vet så mycket mer än alla andra. Den här bilden tog jag en höstmorgon när jag var på väg till ett möte, jag var sen, och skulle inte alls ha haft tid att stanna och fotografera. Men, jag insåg att dimman gav en massa motiv, som jag bara inte kunde låta bli att dokumentera. Jag ringde och meddelade att jag blir lite sen till mötet och tog mig friheten att stanna och fota på några ställen, och fick intressanta dimbilder.

Gott Nytt År!
- hawk