FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Rävar på utställning


Från Konstens Natt, Åbo 16.8.2012. Foto: Håkan Eklund.

I gårkväll var det konst och underhållning för hela slanten i Åbo. Konstens Natt är ett omtyckt jippo som får hela stan på fötter; tänk om varje kväll skulle vara lika intensiv i denna stad. Dessutom var vädret både varmt och behagligt för årstiden. Problemet är att det finns så många evenemang att man bara hinner med en bråkdel; lika bra kunde de satsa på Konstens Vecka - med program varje kväll.

Jag och tre kollegor från BioFoto Finland (från regionala avdelningen BFF-Åboland) ställde ut i färg och svartvitt i Svenska gården.  Vi hade gott om besökare, synd bara att så få tar sig besväret att skriva i gästboken. Här studeras mina fyra rävbilder som jag tog i juli.

Inlagt 2012-08-17 10:34 | Läst 2822 ggr. | Permalink
Det ser väldigt trevligt ut med bilderna, jag går alltid på fotoutställningar om jag får tillfälle. Trotts att jag hållt på så länge har jag själv aldrig haft utställning. Hade tänkt ta fram bilder nu sista året men det går trögt, tyvärr är det en kostnadsfråga. Med den dåliga pension jag har så blir det inte pengar till några förstoringar. Idèn är en utställning med två sidor, en med snygga skogsbilder ( fåglar, skog, blommor ) och en sida med dagens skogsbruk. Skulle vara roligt att veta vilken storlek det är på rävbilderna. Ser ut att vara pappersbilder. De fyra längre bort är väl canvas.
Sten
Svar från Håkan Eklund 2012-08-17 14:00
Hej, det är aldrig för sent att börja. Det är exakt för ett år sen som jag ställde ut mina första (4) bilder, just på samma vägg för samma evenemang! Det är ju lättare om man börjar tillsammans med andra. Sen dess har jag ställt ut bilder två gånger till med BFF-kollegor (som mest egna 14 tavlor) och en gång ensam på jobbet (som var den mest framgångsrika, fick mycket sålt ...).

Bilderna ovan är tryckta på canvas, färdigt monterade på träram för upphängning. 50 x 60 cm. Kostar ca 55 euro här i Åbo.

Sen finns det ju massor av billigare alternativ.

- Hawk