FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Vissa dagar är bättre


Tack och lov finns det "gammelpost". Dagens saldo från postlådan. Åbo 28.11.2018. Foto: Håkan Eklund. Nr 332/365.

Inlagt 2018-11-28 22:20 | Läst 1358 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Imponerad av att du hinner läsa allt.. :-)
Hälsn!
Svar från Håkan Eklund 2018-11-28 23:53
Jag läser rätt selektivt ...
- hawk
Kamera Lehti har jag haft några årgångar. Har någon kvar, var tvungen att rensa lite så dom åkte iväg. Ville man veta hur det gått i Vuoden luonnonkuva så var det enda sättet att se bilderna. Boken trycktes någon månad senare vad jag minns. Linnut har jag bläddrat i när jag varit i Finland men har inte köpt några. Naturbladet har jag aldrig sett.
Den Svenskspråkiga Finlands natur har jag några årgångar. Suomen Luonto kanske 10 årgångar. Luonnon kuvaja ( är väl medlemstidning ) har jag en del. Sedan några år har jag slutat köpa tidningar, både Svenska och Finska. Det kan bli någon bok men det är också väldigt sällan. Hyllorna är fulla.
Sten
Svar från Håkan Eklund 2018-11-28 23:52
Naturbladet är en medlemstidning för Oravaisnejdens naturvetarklubb, upplaga 100 ex. Intressant dokumentation av lokalfauna.
- hawk