Gatufotograf

Det där med Halloween

Väldigt populärt firande sedan flera år tillbaka. Läste om att försäljningen av halloween prylar har slagit rekord i år. Makabert kan tyckas.  Eller logiskt med någon slags psykologisk förklaringsgrund.

2020 är det dystra året som skrivs in i Sveriges historia med en dramatisk överdödlighet. Vi för hoppas att 2021 blir bättre.

Bilden är tagen i ett skyltfönster hos Teknikmagasinet. 

Inlagt 2020-10-31 06:35 | Läst 1141 ggr. | Permalink
Hej Nils-Erik - läskigt motiv idag från dig.
Vi har aldrig firat denna amerikaniserade uppfinning hos os. Barnen har dock varit runt kvarteret för att "tigge" godis, men det har avbrutits i år på grund av korona. Våra egna barn är över den åldern idag :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Nisse Larsson 2020-10-31 19:46
Kunde inte låta bli att testa kameran så här. Tyvärr har Halloween blivit big business. Tur att vi är för gamla för sånt! Hälsningar NL
Ja vad ska man tycka om det amerikanska jippot, som spridit sig som ett virus.
/ Bengt H.
Svar från Nisse Larsson 2020-10-31 19:49
Man får väl tycka vad man vill. Ingen frågar oss ändå. Körde ett lass skräp till tippen idag. Till och med där pyntade man Halloween. Tyvärr hade jag lämnt kameran hemma. Hälsningar NL
Dom må fira vad dom vill men nog är går det till överdrift. Läste att i Gävle gick grabbar i gissningsvis 11, 12 års åldern och skrämde slag på småbarnen. Det var självklar inte bra. Hoppas någon tog in dom och förklarade vad som gäller.
Sten
Svar från Nisse Larsson 2020-10-31 19:52
Dom blev bara skrämda och inte rånade. Sånt läser man m också. Alla övergrepp är dåliga. Hälsningar NL
Ja det finns olika virus som sprider sig, detta är ett..
Snart ligger Ben Rangel i sin låda igen..
Passande bild..
Mvh/Gunte..