Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Vårsalongen 2017

Tiden går fort. Nytt år, ny vårsalong - en tradition tillsammans med goda vänner  som jag inte vill missa. Och alltid roligt att titta på bilder, även om de inte är fotografiska. Och roligt att vara ute bland folk och ha kameran med.

Även i år huserade salongen i provisoriska lokaler mitt i stan, även om man inte behövde åka bygghiss den här gången. En undring: Det finns alltså så mycket tomma och stora lokaler mitt i stan?!?

Som vanligt synnerligen spretigt, alla konstformer, allehanda motiv, allt blandat, högt och lågt, stort och smått, färg och monokromt. Inte så mycket fotografi dock, snarare väldigt lite, till och jämfört med tidigare år. 

Och även i år blev inte plånboken lättare, inte mycket som jag ville ha på utställningen, ens utan röd prick. Och så sedvanlig och traditionell bit mat i goda vänners lag.

På återseende//Göran

Inlagt 2017-01-22 18:15 | Läst 2340 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Bilderna ger lite inblick! Kul! I år blir det nog inte tillfälle för egen del.
/MA
Svar från gorred 2017-01-23 00:00
Tack Mats. Nåja, Det var inte så jättemycket att hetsa upp sig för. Men förstås alltid trevligt.
//GöranR
En blandad vårsalong med olika slags alster? Var håller den hus?
Den var verkligen blandad. Men det ska den väl vara också. Fortfarande inne i Stockholm City, en lokal på med adress Malmskillnadsgatan 32. Förhoppningsvis tillbaka på Liljevalchs nästa år.
Hälsningar//GöranR