Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Att förgylla dagen med Bildens utställning på ABF-huset i Södertälje

I dessa tider, med inflation, höjda räntor och grått och mulet väder och dessutom ett kallt regn som strilar ner från himlen och förvandlar den snö som finns kvar till livsfarlig höftleds- och handledsfrakturis så värmer det och lyser upp med den (numera) årligen återkommande Bildenutställningen i ABF-huset i Sötälje.

Bilden är alltså ett gäng fotografer (variationen är stor ur alla aspekter) som samlas regelbundet a´la Tårtan, fast i Viksängen i Södertälje, diskuterar livet, världsekonomi, framkallning, gamla ryska objektiv och moderna digitala kameror (företrädesvis Fujifilm) och livet i övrigt. Och varje år, de senaste åren har man en utställning i ABF-huset. Det är minst sagt hög kvalitet på utställningen, nästan med någon slags Gnestaplanketanda över det hela. Således väldigt trevligt.

Och i år var jag publik. Och det var synnerligen roligt att träffa gänget igen - alla de gamla tjommarna var där (för att citera en känd visa) - ta upp diskussionen igen och kolla in och beundra  alstren som var och en bidragit med.

Så det är väl värt en utflykt till Sötälje för att kolla Bildens utställning.

På återseende//Göran

Inlagt 2023-03-18 17:50 | Läst 228 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Absolut värt en resa, om man dömer efter tidigare år! Och dina bilder förhöjer ju aptiten rejält.

Själv tänker jag åka dit i morron om allt går som det ska....
Svar från gorred 2023-03-19 16:51
Tack Per. Hoppas du får den bildmässiga upplevelsen som jag gör reklam för och som jag fick, förutom trevligt snack med gänget.
//GöranR
Trevligt att ses Göran och tack för fin bilddokumentation!
/B
Svar från gorred 2023-03-20 19:03
Tack Bengan. Jo, väldigt trevligt att ses, det var för länge sedan sist. Och roligt att årets utställning blev av!
Ha det//GöranR