Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Finns det några gränser för hur stort man kan bygga i USA?

Å här har man varit i Las Vegas, bott på MGM Grand och trott att man sett det mesta. Tills man hamnar på Gaylord Opryland Resort & Convention Center strax utanför Nashville. Bilderna talar till dels för sig själva, det här är alltså inomhus, inom ramen för hotellet! 

På området som hotellet ligger på finns dessutom teater, en jättestor mall och så huset där Amerikas äldsta radioprogram spelas in - bara det en byggnad och en park som  talar för sig själv - Grand Ole Opry, men det var stängt när jag kom, Microsoft hade abonnerat. Så jag slutade som vanligt downtown Nashville.

Hotellet, som är det största icke casinohotellet i USA och också bland världens allra största hotell är affärsmässigt sammanblandat med musikindustrin i Nashville, där också Dolly Parton har ett finger med i spelet (riktigt hur vet jag inte). 

Samtidigt är det med blandade känslor man besöker sådana här anläggningar. Visst b lir man imponerad och visst är det fantastiskt, men samtidigt är det ju ett fruktansvärt slöseri med resurser, energi och tillgångar över huvud taget. 

På återseende//Göran

Inlagt 2015-08-05 21:53 | Läst 947 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver