Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Fotografiska en vanlig onsdagseftermiddag

Jag är väldigt glad för Fotografiska Museet. Förutom att jag uppskattar utställningarna där tycker jag om att ha möjligheten att bara slinka in där, ibland, bara så där, njuta av alla bilder och ta en fika i kaféet med de goda smörgåsarna och bakverken och en av de vackraste utsikterna jag har sett hos ett kafé. 

Intressant att se att det är så pass många besökare som det är en vanlig onsdagseftermiddag. Och intressant att det förfaller alltid vara väldigt många besökare. 

Aktuella utställningar välkända; Martin Parrs dokumentära bilder från livet omkring oss å ena sidan som kontrasterar mot Serranos konstbilder, med en väldigt driven tanke bakom. Men, det jag faktiskt tittade längst på var utställningen med Årets Bild i olika kategorier. 

Och så förstås den vanliga bilden i kaféet med de stora fönstren som är som tavlor i sig. Hade ingen kamera med mig, så jag fick använda mobiltelefonen. Faktiskt en smula överraskad över resultatet, jag väntar mig egentligen ingenting av bilder från telefonen. Så ur kamerasynpunkt... Men den är bökig att hålla i och hantera när man ska fotografera.

På återseende//Göran

Inlagt 2015-04-08 23:03 | Läst 4592 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hållervhelt med dig Göran, Fotografiska är en pärla. Mycket fin svartvit bild du har!/Björn T
Svar från gorred 2015-04-08 23:54
Tack Björn. Alltså, faktiskt glad över mobilresultatet. Och, det är trivsamt på Fotografiska.

Hälsningar//GöranR
Fin bild trots avsaknad av din riktigt kamera! Mobilkamerorna idag är riktigt riktigt bra faktiskt!
Ha det så gott!
Svar från gorred 2015-04-09 12:59
Tack Heléne. Mobilkamerorna är ju det. Men jag har fortfarande att jag inte känner mig bekväm med mobilen, vilket kan vara en vana. Får jobba på det.

Hälsningar//GöranR