Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Inga särskilt stora äventyr ännu...

Utan bara mer vardagliga bilder nu när jag håller på att pröva äventyrskameran som "vanlig" kamera. 

Tidig kvällsbild från igår.

Och en stadsbild från centrum - mitt på blanka eftermiddagen idag. Här ser man hur man byggde; när Torrevieja på 1990-talet gick från att vara en liten sömning fiskeby till den resort och tillflyktsort för inlandsspanjorerna och övriga européer som den är idag, så rev man inte allt utan byggde de nya och stora husen ibland runt om befintlig bebyggelse. 

Jag tycker kameran sköter sig någorlunda. Fast nu har det ju inte ställts några höga krav på den, ännu. Vi får väl se. 

På återseende//Göran

Inlagt 2018-05-28 16:39 | Läst 745 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Tja, för att blogga med, så tycker jag den funkar utmärkt! Jag tycker i alla fall att bilderna ser bra ut! Å så e det väl en slags turistliknande kamera, som du kan gå med i handen utan någon större risk att bli frånryckt! Ett smart val då tycker jag! :)

Se'n om du skall ta bilder för ett resemagasin, eller Söndags DN,
då kanske du får ta fram Olympusen! :)
/B
Svar från gorred   2018-05-28 19:37
Jo, jag är lite förvånad faktiskt, fast jag hade väl ganska lågt ställda förväntningar av någon anledning, vilket man kanske egentligen inte ska ha. Och sen tror jag att utseendet är ganska "ofarligt", människor bryr sig mindre, som med telefonkameran ungefär.
Nå den funkar tills vidare. Reuter eller AP eller söndagsDN kanske kräver större filer, men de har inte hört av sig. Ännu. Och då har jag min Olympus till hands. :)
//GöranR
Hej Göran.det lille kamera klarer sig perfekt til denne salgs fotografier. Jeg er især imponeret af nummer 1.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
PS: Det er befriende at se en svensk blog med billedteksterne placeret rigitgt :-)
Svar från gorred   2018-05-28 22:33
Tack Erik. Trevligt att höra. Man måste ju kunna använda de kameror man har i flera olika sammanhang.

Och det är klart att bildtexterna ska vara under bilderna ;)

//GöranR