Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Inspiration

Lilleljulafton, dvs nån dag för julafton när familjen samlas innan alla åker åt olika håll för särskilda åtaganden är inte bara mat. Det är också julklappar.

Just julklappsgrejen har varierat genom åren., Nu försöker vi hålla tillbaka, framförallt som det blir svårare och svårare att hitta meningsfulla saker. Alla har i princip allting, och när det gäller mig själv vill jag gärna själv köpa det jag vill ha, för att inte riskera att jag får nåt som inte är just det jag trängtar efter. 

Men ibland händer det. Och då är det skojigt när familjen känner till vidden  av ens intresse. Så boken Humans Of New York var en riktig höjdare.

2010 beslutade sig fotografen Brandon Stanton att försöka fånga själen hos invånarna i sin stad, och också själva staden, NY, med sin kamera. Det resulterade i en blogg, Humans Of New York med  bilderna flankerade av små historier runt om vad han  fotograferat. Och sen blev det en bok. Och den boken har jag nu här. Oerhört inspirerande! Och man kan följa historien på Instagram, av  allt att döma.

Inte så dumt ändå med julklappar ibland. Och just den här kan direkt rekommenderas.

På återseende//Göran

Inlagt 2016-12-23 21:13 | Läst 2186 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Intressant tips, tack!
Trevlig bok det där
God Jul!