Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Lite porträtt i farten från helgen som var

Det var ju liksom full fart i helgen som gick. Och jag hade med mig kameran hela tiden. Och när jag har med mig kameran kan jag inte låta bli att ta de här ögonblicksbildsporträtten som jag brukar. 

Så här kommer en uppsummering även när det gäller den genren. Dels gamla vänner, dels nya bekantskaper från olika håll. 

Christer, Hasselbacken efter vårsalongen på Liljevalchs.

Lena, Hasselbacken efter vårsalongen på Liljevalchs.

Från trädgårdsmässan. Lite blyg. Den här bilden gick ju inte att konvertera till svartvitt, färgerna är viktiga här. 

Anders L - träffade jag på vernissage med 4 Fotografer. 

Och Lars G Säfström. Har sett honom förut, på tidigare utställningar med de 4 Fotograferna. Uppfattar honom som en lite underfundig och klurig man, vad jag förstår duktig fotograf, konstfotograf, från bildbyrån Mira. "Jag fotograferar figurer, och försöker hitta former bland dem..." Blev ett givande och trevligt samtal om allt från kameror och fotografi.

På återseende//Göran

Inlagt 2019-03-25 23:24 | Läst 441 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Har förstått att du haft full fart under helgen och skoj med nya porträtt bilder, porträtt i miljö så att säga.Gillarsärskilt de två sista där du lösgjort personerna lite mer från bakgrunden, hälsningar/ Björn T
Svar från gorred   2019-03-26 00:07
Jo det var en hel del som hände. Men det var kul. Tack Björn!
//GöranR
Bild 1 - en avslappnad och naturlig porträttbild!
Svar från gorred   2019-03-26 09:03
Tack för kommentaren, Ragnar.
//GöranR