Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Mer handledsremmar (wrist strap)

Idag kom den här med posten. Det var ju så billigt, och så enkelt att handla sådana här helt oundgängliga fotoprylar på Ebay, så det blev några stycken.

Som synes en lite annorlunda design. Området kring handleden liksom virkat av materialet den är gjord av, plus att det är enklare att sätta på den och byta, om man nu vill göra det med en enkel loop som man bara gör en ögla av, så den låser sig själv.  Den sitter skönt runt handleden, och är nästan bekvämare att hålla kameran med, mjuk och följsam. Den är lite längre dock, frågan är hur det kommer att kännas ur dinglingsaspekter, om man alltså inte håller i kameran.

Det här var roligt, och jag förstår de som prövar nya och annorlunda grejor, som till exempel olika objektiv på sina kameror.  Och så mycket billigare än både objektiv och nya kameror. 

Rapport om användning i skarpt läge kommer ;).

På återseende//Göran

Inlagt 2016-10-28 22:30 | Läst 2190 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Handlovsrem kan vara en extra säkerhet om man håller kameran i handen. Men jag tycker inte att det är så praktiskt att bära kameran i en sådan rem, den dinglar för mycket. Den där är snygg i alla fall.
Nej, man får hålla i kameran också. Men då har man handledsremmen som stöd.
//GöranR