Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Mindre marknad men flera bilder

Fotomässan är sig aldrig riktigt lik från år till år. Nya lokaler, annan layout - inte fullt så många prylar jämfört med tidigare, men mera bilder i år i en större utställningssektion, mer action och interaktion. Men fortfarande många människor, mycket att se och höra, många intressanta och tankeväckande föredrag. Och ändå viktigt med prylarna, att få möjlighet se och ta i nyheterna på kamera- och objektivsidan.  Det är svårt att missa den, den är ju också en mötesplats för alla fotografer. 

Storasyster ser dig! 

Leksaker av olika slag var det gott om.

Frågan är bara vad man egentligen behöver, och vad hushållskassan tillåter...

Litteraturavdelningen kändes större i år. Det finns uppenbarligen oändliga möjligheter att åtminstone teoretiskt vidareutveckla sig som fotograf.

Bengans bilder betraktades, och diskuterades.

Och fotoklubbarna hade fått större utrymme, där det var mycket action.

Sammantaget en mix av många olika intryck. Och trevligt att strosa omkring en hel dag, kika på bilder och grejor - inte utan att jag blev direkt sugen på Olympus nya objektivflaggskepp, det nya ljusstarka telet 40-150/2,8 - träffa fotovänner och så, men man blir trött. Hade tänkt komma flera dagar, men det är frågan, man blir rätt mätt efter en dag. 

På återseende//Göran

Inlagt 2014-11-22 06:47 | Läst 3329 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jag ska till Fotomässan idag, och det ska bli så skoj, och orkar jag så blir det nog en runda i morgon också! :)
Ha det så bra!
Svar från gorred 2014-11-22 10:51
Det är väldigt trevligt. Hade nog räknat med en dag till, möjligen söndagen, men får se. Nu, så här efter första dagen känner jag mig ganska mätt.
Ha det bra du också.
Fina bilder! I år missar jag fotomässan saknar det för det är roligt att strosa omkring, titta på bilder, se om det finns någon bok som lockar och alla människor. Din första bild är mycket bra! /Anne
Svar från gorred 2014-11-22 10:53
Tack Anne. Och det är ju precis så man gör, strosar omkring, kollar grejor och hittar bekanta att stå och prata med en stund. Det finns mer att titta på i år, en större utställning, många fler bilder. Och så hittar man ibland någon egen bild här och där i vimlet, som är värd att tas...-
Första bilden är en fullträff tycker jag. En dag är precis lagom och jag tycker fredagen är perfekt för det är inte så mycket folk, åtminstone inte före lunch.
Hälsningar Lena
Svar från gorred 2014-11-22 12:53
Tack Lena - jo ibland så hittar man ögonblicket. Håller med i övrigt. Det var lite fullt just mitt på dan, men sen glesade det ut igen. Mer och mer får det räcka med fredagen.