Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Show (tema 255) eller alternativa digitala framkallningsmetoder

Inom barbershopvärlden håller man som bäst på att förbereda sig för vårens tävlingar, där den kören och kvartetten som vinner får representera den nordiska regionen i världsmästerskapen nästa år. Vi hade en helt vanlig repetitionskväll, när vi fick besök av kvartetten Absolut, som testade sitt tävlingspaket, sin show, på oss.

Tema 255, Show i Fotoutmaningen  365 foton 2014, bild nummer 83/365. Bilden är tagen den 7.april 2014 på Årsta Teater i Stockholm.

Olympus E-M5 med Lumix G 20mm/1,7, vid f/1,7 och ISO 800. Bilden är konverterad i Lightroom, och därefter redigerad i Color Efex Pro 4.

Nedan följer några ytterligare bilder från samma event som också är redigerade i Efexprogrammen; Color Efex samt Silver Efex. Jag håller på att börja titta på de programmen, och tycker att de har en direkt potential men att man sannolikt får vara försiktig, det kan lätt bli nyhetens behag och för mycket, särskilt då när det gäller Color Efex Pro. Att redigera svartvitt är emellertid mycket lättare i Silver Efex, och lättare att få ett önskat resultat.

Klicka också på bildlänken, för att se flera och andras bilder från Fotoutmaningen 2014.

På återseende//Göran

Inlagt 2014-04-08 02:37 | Läst 4016 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver