Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Tisdagsmorgonbilden

Så blev det tisdag igen. Och jag passerade bron över sjön Orlången på väg till jobbet.

Dagen innan, eller dagarna innan hade serverat oss plusgrader och regn. Idag var det minus 6 grader med klar himmel, och det hade snöat. Och jag hade med mig kameran!

Jag är lite  svag för de här annars lite banala bilderna, naturen och vädret kan bjuda på så mycket, och olika. Sen är jag glad att jag åtminstone nån morgon kommer upp så jag faktiskt kan fotografera soluppgången.

På återseende//Göran

Inlagt 2019-12-10 23:22 | Läst 1095 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jättefina bilder Göran, morgon ljuset är alltid något extra =)
Svar från gorred 2019-12-11 11:43
Tack Joakim. Visst är det så, och tur att jag får anledning åtminstone nån gång så här att fota på morgnarna 😎
//GöranR
Väldigt trivsamt med kombinationen blått och gult förpackat i ett riktigt vackert paket, eller tre paket rättare sagt..Ser vintern ut så här kan man ju stå ut ;)
Med vänlig hälsning/Gunte..
Svar från gorred 2019-12-11 16:26
Jo det var en inspirerande morgon. Och idag slask igen...
Tack för kommentaren!//GöranR
Vilken härlig serie! Och vilken fin dag det var igår! Jobbar du fortfarande? Trodde du gått i pension också, men kanske kan du jobba enstaka dagar. Många hälsningar
Svar från gorred 2019-12-11 22:46
Tack Björn. Jag har åkt förbi den här vyn så många gånger nu utan kamera så nu har jag gett mig den på att kameran ska med.
Jo, eller jobbar - jag kör på konsultbasis en dag i veckan, som nåt slags senior consultant. Det är trevligt, lite annat sammanhang, och jag tycker fortfarande det är intressant och kul med jobbet. Och så länge de vill ha mig så...
//GöranR
Hej Göran.
Jag får aldrig så "banala" bilder i rutan. Jag önskar att jag gjorde det, men jag kommer inte ur sängen så tidigt. Klockan 9-10 är alt mycket sent :-) När jag gick på jobbet var det något helt annat.
Vackra "banala" bilder, särskilt nummer 1- gillas mycket.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från gorred 2019-12-11 22:48
Tack Erik!
Den här dagen, min jobbdag, kommer jag mig upp, men annars är morgonljuset sedan länge passerat när jag äter frukost. 😎 Precis lagom.
//GöranR