Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Uppklarnande!

Idag uppmanade Facebook mig att försöka njuta av solen, det klarnar upp i Tyresö. Och visst är det skönt att det blir ljusare och att solen tittar fram, då gör det inget att det är minusgrader. Nu är det bara snön som fattas. 

Men det är lättare sagt än gjort, så här i konvalescenstider kommer jag ingenstans ännu, utan får njuta av ljuset genom fönstren. Och att att snön fattas gör egentligen inget heller - att behöva skotta vore otänkbart.

Man får njuta av inomhusljuset så länge. Men det kan också bli fint, när solen lyser in genom fönstren.

Jag har i princip inte rört en kamera sedan december förra året. Men det här kunde jag inte motstå.

Vi går alltså mot ljusare tider, både när det gäller det nya året och konvalescens och rehabträning för det nya knäet. 

På återseende//Göran

Inlagt 2018-01-08 10:59 | Läst 1867 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Vad skönt att det går mot ljusare tider på alla sätt och vis. Lycka till med rehab!
En skön liten grupp att njuta av. Men snart är det väl tjugondag Knut?
Svar från gorred 2018-01-08 11:13
Tack Mats.

Och då dansar man julen ut? Jo, julpyntet med alla tomtar, adventsljusstakar och sånt är tillbaka i sina sina lådor på vinden nu. Den här lilla gruppen får stå kvar en stund till emellertid, den är så fin.
//GöranR
Lycka till med knäet, tror det kan bli en stor förändring till det bättre på sikt! Visst betyder ljuset mycket, även när man är inomhus! Själv ska jag gå ut och njuta lite av 'närområdet' nu, det är inte så jättekallt heller.. Du får ha nån fågelmatning i närheten och öva lite fågelfoto där, det brukar också kunna bli fint!
Hälsn!
Svar från gorred 2018-01-08 11:18
Tack Jan. Det verkar som det är på väg åt rätt håll faktiskt. Och jag har goda erfarenheter sedan tidigare (andra knäet!). Det är emellertid först nu jag har blivit så rörlig, både till kroppen och själen att jag kan göra något mer än bara ligga på soffan och se på TV.
Och fåglarna är kvar ;)
//GöranR