Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Ur minnenas arkiv

Det blir gärna lite tomgångsbloggar den här tiden. Vädret är enahanda, varken vinter eller vår eller nånting egentligen, ljuset är flackt och tråkigt, och åtminstone jag har svårt att uppamma den här riktiga entusiasmen just nu. 

Så, jag gräver i arkiven istället, och hittar en massa bilder som jag (nästan) glömt bort, och blir påmind om stunder i livet. Och är väldigt glad över att jag fotograferar, så jag kan bevara de här stunderna.

Inom barbershopen finns en mängd annan musik också. Här ett blues - rockband som spelade skiten ur allt annat, som består av idel barbershoppare. På kvällen under konventet (2014) bytte man om från sångare till rockartist och dansen virvlade igång. Vilket tryck det blev. 

Här i en låtpaus.

På återseende//Göran

Inlagt 2020-01-15 11:38 | Läst 210 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fin bild! Å i svartvitt!
/B
Svar från gorred 2020-01-15 23:23
Tack Bengt. En del bilder passar bättre i svartvitt. Det här är en sån. 😎
//GöranR
Hej Göran.
"Du er ikke alene". I det ögonblick som jag skrev det, kom den här låten i mitt huvud. Resten av texterna har vel egentligt inte mycket att göra med det jag kommenterar. Du får den ändå:

https://www.youtube.com/watch?v=WUZuuvnycUM

Det jag skulle säga var att jag känner på samma sätt - fotomässigt. Då är det bra att man har lite i arkiven. Och åtminstone visar du här att du har lite kvalitetsmaterial. På många sätt ett spännande foto, med interaktionen mellan musikerna och super s/v-arbetet.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: A pro pro din tekst om at man kan spille på forskellige måder er der her en anden version fra Roskilde Festvalen 1985 med Lis Sørensen som med vocalist.

https://www.youtube.com/watch?v=ea_pSMYzltQ
Svar från gorred 2020-01-15 23:29
Tack Erik. Du ser vad jag ville få fram, just interaktionen mellan musikerna! Och en läcker låt ändå, det är många danska musiker som jag håller högt. Roskilde är nåt speciellt också, jag har aldrig varit där själv, på nån festival, men min son, rockmusiker, var där flera år i rad.
//GöranR