Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Vanliga och återkommande höstbilder

Det finns bilder och utsikter och vyer man aldrig b lir riktigt mätt på, oavsett hur många gånger man än tittar på dem. Lite grann som en del musikstycken som man kan lyssna på hur många gånger som helst, hitta nya saker/harmonier etc varje gång och aldrig riktigt tröttna på. 

Vi har en runda, eller egentligen flera olika rundor men i grunden i samma område, som jag och hunden (M) går ett stort antal gånger i veckan, i ur och skur. Jag ser samma saker varje gång, men de är ändå lite olika, annat ljus, annat väder, ja också annan sinnesstämning (hos mig). Och jag tröttnar aldrig. Och det verkar som Mystique inte heller gör det där hon går med nosen i marken , det verkar även där finnas nya aspekter på lukterna och spåren. 

Vatten och berg, eller klippor, stora stenar, speglingar och reflektioner - när vädret tillåter - är ju mer eller mindre grundvyer, utsikter som vi mår bra av. Och det finns mycket sånt på våra promenader.

På återseende//Göran

Inlagt 2019-11-02 09:39 | Läst 220 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fina bilder! Och att sitta i solen med ryggen mot en trädstam och ha med sig thermos och en macka så länge det går att njuta av den sista värmen, e också en lisa för själen!
/B
Svar från gorred   2019-11-02 11:27
Tack Bengt. Precis så är det!
//GöranR
Hej Göran.
Natur, vatten och reflektioner är alltid mycket lämpliga element för några vackra och varierade fotografier. Du bevisar här att du har färdigheterna att göra jobbet - gillas.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från gorred   2019-11-02 14:07
Tack för den vänliga kommentaren, Erik!
//GöranR