Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

System Overload!

Det är melodifestivalen på TV just nu. Vad jag förstår, inte minst efter alla skriverierna i media, en av de stora händelserna och begivenheterna i världen just nu. Eller, rättare - jag förstår inget. Säkert finns det några bra sånger av alla dem som som just nu matas ut i Europa via TV'n, men de kommer i en aldrig sinande ström, det är hamsterburar, trapetskonstnärer och rullskridskor och fyrverkerier och det blir för mycket, den ena svulstiga produktionen efter den andra, jag kan inte ta in eller särskilja längre. Allt flyter ihop, och jag blir helt tom.

Börjar jag bli för gammal? Eller?

Nå, det svenska bidraget inte alls dumt, och hon sjöng ju rent, Sanna Nielsen, vilket inte kan sägas om alla, men, det känns inte som jag längtar att få höra sången igen...

Tur att man laddat upp med en god måltid innan; Rostad Vitlökssoppa, med Skogssvamptoast och Krutonger. Och ett gott vin.

På återseende//Göran

Inlagt 2014-05-10 22:25 | Läst 1448 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ser gott ut det där!!
Vi laddade upp med torskrygg och persiljesås i citron och vitlök såklart!
Och en sallad till!
Å så hittade vi en gammal dammig flaska vitt vin i källaren! ;) ;)
/B
Svar från gorred 2014-05-10 22:58
Ahh - läckert. Och något måste man ju ha som motvikt till vad som serveras på TV'n...
Tror jag kan ställa mig i samma kö där du står. Jag sa till min fru för en stund sedan, om ett par veckor är allt glömt. Men som sagt, kanske är det åldern. Jag är helt omusikalisk men lyssnar på musik dygnet runt. Min musiksmak är tämligen bred. Uppvuxen med rocken, Elvis, Little Richard, Chuck Berry. Senare Rolling Stones m.m. Mycket bluesmusik, Har lyssnat mycket på Nicolai Gedda, Mahalia Jackson, Odetta, Chris Barber. På senare tid har jag även lärt mig att det går att lyssna på hårdrock. Min yngste son påtvingar mig mycket och efter en tid kommer man på att det där var ju bra. Men melodifestivl låtar går inte hem.
Gillar inte heller vitlök, vin har jag aldrig druckit. ( ej heller sprit ) Vilken tur att vi kan få vara olika.
Ha en bra kväll utan festival.
Sten
Svar från gorred 2014-05-10 23:14
Åt var och en efter behag och önskan :) Jo, tur att vi är olika. När det gäller musiksmaken är vi emellertid inte alls olika. Det finns någonting i nästan varje musikstil. Men, när det gäller Melodifestivalen blir det bara för mycket!
Kan bara säga att din måltid ser mer ut som musik för mig än allt som matades ut via TV den kvällen.
Fast lite ojust av dig, den där musiken blir man ju väldigt sugen på.
Svar från gorred 2014-05-11 10:20
Tack Margareta. Det var faktiskt mer njutbart, fast ur ett helt annat perspektiv. Och man blev lagom mätt, i motsats till känslan av att försöka ta in allt som strömmade ut ur apparaten.