Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.
Det här med matfotografering
Skulle gärna vilja göra mer matfotografering, men det är svårt. Först ska man laga maten, sedan ska man hinna fotografera den innan den kallnar eller eljest blir oaptitlig, och vinklarna och ljuset är begränsade , särskilt när man är hungrig. Så det blir ganska mycket olika maträtter ur samma vinkel.
Idag blev det emellertid råraka med rotselleripuré och ruccolasallad som det skulle varit fetaost i.
Det är som med den analoga fotokonsten - de gamla husmansrätterna försvarar sin plats!
Inte helt nöjd med färgen på rotselleripurén, men det var väldigt gott.
På återseende//Göran
Inlagt 2015-11-25 20:39 |
Läst 2863 ggr. |
Permalink


Hälsn!
Tack Jan. Håller med om husmanskost, och det här blev riktigt gott, till och med rotselleripurén, även om färgen känns tveksam.
Hälsningar//GöranR
Sten
Det blir mer och mer husmanskost, lite gammaldags så där; att liksom laga mat från grunden är väldigt belönande. Det blev väldigt gott, och är egentligen inte så svårt eller märkvärdigt. Tack för kommentaren.
Hälsningar//GöranR
Hälsnikngar//GöranR