Bilder, berättelser och tankar från vardag och fest i mitt liv.

Utställningsbilder

Fotogruppen BILDEN har just nu, dvs lördagen den 26.e och söndagen den 27.e en fotoutställning i ABF-huset i Sötälje. Första dagen är avklarad, det kom ganska mycket folk, och inte bara  sådana vi kände, även om närmast anhöriga och vänner utgjorde merparten av besökarna. Det var väldigt trevligt!

Att ställa ut är både roligt och lite jobbigt. Det är roligt att visa sina bilder, att släppa ut dem ur datorn så att andra kan ta del av dem. Men det går åt visst jobb att bestämma sig för vad man vill visa, och sedan välja ut vilka bilder i detta  man till slut ska hänga upp. Inte minst urvalsprocessen är både slitsam och rolig- det är ju begränsat utrymme när vi är många som ska samsas om väggplats. Och även om man inte behöver tänka så, finns det alltid tankar om bilderna är tillräckligt bra. 

Temat för vad jag ville visa i år gav sig ganska naturligt. Jag är inte bara intresserad hobbyfotograf, jag är flugfiskare också. Varje år sedan 1973 är vi några från början grabbar, numera gubbar som åker på en veckas fiske. Det har blivit några bilder under åren på de här fiskeveckorna, i flera avseenden personliga bilder, bilder som är jag, liksom. 

Jag tänkte jag skulle visa mina utställningsbilder här - många av er som läser min  blogg har ju inte möjlighet att komma till utställningen. 

Så här ser det alltså ut på väggen i utställningslokalen. 

Och här är bilderna med möjlighet att göra dem lite större.

Men ni som kan, kom till utställningen. Det kan rekommenderas!

På återseende//Göran

Inlagt 2022-02-27 05:15 | Läst 874 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Fina och intressanta bilder Göran. Och kul att ses.
Allt gott/per-erik
Svar från gorred 2022-02-28 00:35
Tack Per-Erik. Uppskattas! Och det var roligt att se er i Sötälje.
//GöranR
Instämmer i rekommendationen! Härligt att se Görans flugiga bilder ( ;-) ) igen på skärmen, men originalen på vägg... OJ!

Och många andra, ingen nämnd och ingen glömd. Tack allihop!
Svar från gorred 2022-02-28 00:36
Tack Per, roligt att höra! Och det var en synnerligen trevlig helg i ABF-huset i Södertälje.
//GöranR
Fina bilder och särskilt kul när man förstår att bilderna bottnar i ett intresse. Det ger en extra dimension.
/Gunnar S
Svar från gorred 2022-02-28 00:38
Tack Gunnar. Bilderna är ju jag, liksom. Och jag tror att det gäller generellt, dvs det man är intresserad av och brinner för ger bra bilder, det blir en extra känsla i dem.
//GöranR
Mycket fina bilder och väldigt trevligt att ses igen Göran, hälsningar / Björn
Svar från gorred 2022-02-28 00:39
Tack Björn. Det var riktigt trevlig att du kunde komma!
//GöranR
Jag tyckte det var för långt att åka och dessutom genom Stockholm (som alltid är frustrerande) annars hade det varit kul att se detta. Trevligt att få ta del av dina bilder på detta sätt. Mina fiskekunskaper sträcker sej till att "meta" men när jag ser dina bilder kan jag förstå tjusningen med det ni gör och naturupplevelsen. Det går absolut att jämföra med när vi åker till Norge och dyker, eller när andra drar norrut för att fjällvandra. Kaffepannan på elden bidrar till stämningen.
Hälsningar Lena
Svar från gorred 2022-02-28 00:43
Förstår fullständigt, Det blir en onödigt lång resa. Men tack för fina ord, och som tidigare påpekats; det man gillar och brinner för ger gärna en extra dimension, en extra känsla i bilden. Jag upplever samma sak med dina undervattensbilder.
Sotpannan på elden med kaffe är en självklar accessoar 😊
//GöranR
Hej Göran.
Suveräna foton.
De må då kunna "säljas" till fisketidningar.
Med många vänliga hälsningar och grattis till utställningen från Erik.
Svar från gorred 2022-02-28 00:44
Tack Erik, uppskattas verkligen! Det var faktiskt fler som förslog publicering i fisketidningar, får se om jag kommer mig för!
//GöranR