Foton på fåglar och landskap men även en del annat som kommer framför linsen emellanåt.

...regn

Gårdshult

Ljuger bilden? Ja om man skall sätta samman den med titeln i det här inlägget. Faktum är dock att det hade precis regnat. Bilderna tog jag på frihand när vi var på väg tillbaka till bilen. Vi hade en eftermiddag kört de lite dryga två milen till naturreservatet i Gårdshult. När vi hunnit en bit in i reservatet öppnade himlen sig.

#2

Gårdshult

I den grå ladan som skymtar mellan träden ovan kunde vi sätta oss i skydd tills det regnat över. När det sedan var uppehåll gick jag ut för att se om jag kunde hitta något att fota. Himlen var alltjämt gråmulen så landskapet framstod som trist och väldigt platt. Efter lite försök gav jag och även min makrofotade fru upp. Vi bestämde oss för att köra till ett annat naturreservat istället och se om vi kunde hitta något intressant. Vissa gånger blir det bara inte som man hade tänkt sig.

TheInvisibleJackal

Inlagt 2022-05-20 11:16 | Läst 852 ggr. | Permalink
Lite regn behövdes, har väl inte regnat på två månader. Ibland kan man undra hur det kommer regn för det kan vara soligt och ändå regna
Svar från TheInvisibleJackal 2022-05-24 11:24
Håller med att det absolut behövs regn. Det är bara att det att regnar vid fel tillfällen. Speciellt eftersom jag alltjämt jobbar. Det kunde regna på nätterna. Det vore helt ok.

Hälsningar Jörgen