Foton på fåglar och landskap men även en del annat som kommer framför linsen emellanåt.

Samma eftermiddag...

Gullbranna

De här bilderna är från samma dag som jag var vid och Bosgårdsfallet och fotade, men nu är jag ute vid kusten. Närmare bestämt vid Gullbranna naturreservat. Det finns en del träd där som jag har varit lite nyfiken på att fotografera ett tag och eftersom det var en sådan fin vinterdag körde jag dit efter lunchen. Solen hade hunnit högt upp på himlen och med en temperatur på endast -10 var det en hel del som var ute och rörde på sig. Sådana här dagar får man inte låta gå till spillo om man kan.

#2

Gullbranna

På andra sidan vassruggarna kan man se ett lite fiskeläge. Nedanför där i en vik är vår sommarbadplats. Lugnt och skönt. Inga turister som hittar hit. Ett bra badställe när barnen var små.

#3

Gullbranna

Snön är mer fläckvis här vid kusten. 

#4

Gullbranna

#5

Gullbranna

#6

Gullbranna

Solen är inte uppe på himlen särdeles länge så här års. Redan efter två timmar börjar det skymma på. 

TheInvisibleJackal

Inlagt 2024-03-06 12:01 | Läst 237 ggr. | Permalink
Vackert område, dit hade jag troligen tagit mig med viss regelbundenhet om jag bott åt det hållet!
Hälsn!
Svar från TheInvisibleJackal 2024-03-07 10:56
Tack Jan.

Jodå, här är jag rätt regelbundet. Det är inte längre bort än att jag kan cykla hit. I ån som rinner genom reservatet ska det även finns utter. Jag har dock har stött på någon.

Hälsningar Jörgen
Där hade du några riktigt läckra små träd, i synnerhet det på sista bilden. Det ser inte alls så kallt ut som det nog var men det är väl för att solen lyser. Det blev en hel del fina bilder denna dag.
Hälsningar Lena
Svar från TheInvisibleJackal 2024-03-07 10:57
Tack Lena!

Jämfört med morgonen var det närmast ljummet ute.

Hälsningar Jörgen
Vackert, i kylan och vindpinade träd. Det var kallt i morse också, inte riktigt så kallt som när du tog dessa bilder men det kändes när jag i morse plockade in utrustningen efter en fotonatt
Svar från TheInvisibleJackal 2024-03-07 10:59
Tack Peter!

Jo, det var lite kyligare i morse. Fick skrapa bilen innan jag körde till jobbet. Skraporna hade jag lagt i garaget i tron att de inte skulle behövas mer den här vintern.

Hälsningar Jörgen