Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Några få bilder från Serengeti

Hej!

Det finns många bilder som jag vill visa för er. Har ju nyss kommit hem efter sex veckor i Afrika så det finns att ta av. Det primära är dock att fixa fram bilder till en julklappskalender så egentligen har jag inte tid med annat. När jag nu lägger ev kalenderbilder i en mapp så blev suget för stort, det blir en liten blogg med några bilder.

Ett av de farligaste djuren i Afrika!

Ett ungt lejon, mätt och go efter en måltid.

Den blicken!

Som ni ser har honan ett halsband, vilket tyder på att hon är en erfaren alfahona som naturvårdarna vill ha koll på och kunna spåra(enl vår guide).

Avslutar med en örn, en stäppörn.

Hoppas kunna leverera lite mer bilder längre fram!

Ha de!

Daniel

 

Inlagt 2013-12-11 23:24 | Läst 3269 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Serengetti är bestämt fotografiskt outtämligt! Lustigt sammanträffande för mig, för jag läser just nu Beryl Markham's bok "Västerut i natten", där första avsnittet handlar om en flygning över Serengetti. Beryl Markham bar en berömd flygare på sin tid, se http://sv.wikipedia.org/wiki/Beryl_Markham.
Vilken tur för oss att du tog dig lite tid att fixa ett blogginlägg, och jag ser fram emot fler! Fina bilder!
Ha en toppendag!