Ögonblick

Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Min namne

Hej!

Fortsätter med lite porträtt på mina kollegor. 

Här min namne Daniel.

Vi sköter vår egen tvätt, så att vika in den tillhör en av de dagliga sysslorna hos oss på ambulansen i Jönköping.

Daniel

Postat 2019-01-30 10:26 | Läst 1913 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Mitt jobb, min vardag!

Hej!

Är inne i en period där jag fotar och lägger ut bilder från min vardag, ffa från mitt jobb. Jag har allt som oftast en kamera med mig och tar lite bilder där det kan passa.

Jag jobbar inom ambulanssjukvården, nej det kommer inga patientnära bilder utan bara på mina kollegor. Lägger ut en del på instagram och fb men målet är en eller två böcker. Jag gör det mest för min egen skull men mina arbetskamrater uppmuntrar mig nu och vill att jag fortsätter.

Vi börjar alltid ett arbetspass med att kolla bilen.

En kollar utrymmen runt bilen och den andre börjar med allt inne i vårdarhytten, som t.ex akutväskan som Marcus här går igenom.

Allt för ofta hinner vi inte äta i lugn och ro, utan får göra som Uffe här. Äta medan kollegan kör, han spelade in detta denna gången, så jag har bara fotat av skärmen. 

Avlämning på akuten Jönköping.

Ulf på väg ut ur bilen, dags att lämna av ännu en patient, denna rätt intensiva dag.

När vi får våra körningar, vibrerar och tjuter det i våra enheter, våran Rakelenhet. Det kommer också upp ett textmeddelande på en display i vagnhallen.

Oh inte en passning till...

När något område är tomt på ambulanser får vi ofta "passa/täcka upp" i andra områden. Preem-macken i Månseryd, utanför Bankeryd är vanligast. Här kan man ibland bli sittande i 2 timmar, de är inte kul.

På passning i Månseryd.

Ha de gott tills vi möts igen.

Daniel

Postat 2019-01-29 23:53 | Läst 1592 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera