Ögonblick

Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Ett ögonblick

Hej!

Får jag försöka fånga din uppmärksamhet en kort stund, ett ögonblick....bara.

Livet är uppdelat i små små stunder, ögonblick. Livet rusar förbi tycker de flesta av oss, vi hinner inte med att reflektera, förstå vad som hänt förrän ögonblicket är borta.

Det finns en gammal psalm som jag gillar väldigt mycket, Blott en dag, ett ögonblick i sänder. Den sjungs ofta på begravningar där man ofta ser tillbaka på livet men jag tycker den funkar bra som en påminnelse om nuet. Ta vara på denna dagen, detta ögonblick , för jag vet inte hur många jag har kvar. I ett ögonblick kan livet förändras, något jag möter varje dag i mitt jobb inom ambulanssjukvården.

Jag är inte dyster men årskiften får mig att fundera på ganska många saker i livet. Nu ser jag dock fram emot många glada, roliga och härliga stunder under 2010, ett oskrivet blad.....snart är dag ett över!

I helgen ser jag fram emot en Göteborgsresa, äldsta grabben skall spela ishockey i Europas största cup för U-14lag, Göteborg Ishockey Cup 2010, hela 48 lag är med bl.a fr Island, Tjeckien, Slovakien, Lettland mm

Gott Nytt År!

DanielFärger

 

 

 

Postat 2010-01-01 21:01 | Läst 2675 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera