Ögonblick

Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Är det här något att längta efter?

Hej igen!

Nej det är det inte!! Vadå, det är inget att längta till att sidan lägger ner när allt var skrivet, alla bilderna uppladdade utom den sista...då försvinner allt! Grrrr!

 

Så började inte den ursprungliga versionen på kvällens blogg....vet inte om jag orkar skriva allt på nytt igen, det blir nog en förkortad text.

Det är över två månader sedan jag delade lite tankar och bilder på FS, vet inte varför, jag gillar ju att skriva och berätta om livet med lite bilder. Nu är jag pg i alla fall, det blir nog lite hopp bakåt i tiden nu under senhösten, för fotat har jag och det kan ju vara lite kul att visa vad.

En regnig och kall, ruggig natt som denna passar det att längta sig tillbaks till en vårdag på Öland eller??

Vi är på 50-års fest på ön, en kompis hade den goda ideén att fira den på Öland. Vi började med fika på en fint blomster ställe.

Vända mot solen!

Gullviva så skön.

Nu var det dags för lite orkideér vid Eriksöre. Gun-Britt jubilaren går till höger i bild.

Eva eller Adam?

Närbild

Efter blommorna skulle vi till Ottenby där jag som fågelskådare skulle visa på alla fina och roliga fåglar för alla de andra. Tubkikare och extra handkikare hade jag med mig och trodde nog att jag skulle kunna väcka mina vänners intresse för lite fågelskådning på udden.

En stare med mat till ungarna, boet var faktiskt i väggen.

En nymärkt gransångare precis intill. Joro den var fin tyckte de...men liten.

Kan en skrattmås i det allt finare kvällsljuset vara något att visa?

Vi gick ut till gömslet nedanför fyren, här skall det nog finnas någon bra fågel att visa tänkte jag. Då hittade någon av dem en massa sälar precis utanför udden, de låg jättenära på stenar....intresset för fåglar var som bortblåst!

Tro inte att det blir någon sälbild här! Jag håller mig till fåglarna.

En guding.

Innan jag avslutar, det börjar bli sent och en ska jobba i morgon så det är bäst att vila nu...precis som svanen på nästa bild. Den låg 1 meter från gömslet på bo, till synes lugn och i vila....men det är nog bäst att ha ett öga öppet!

God natt vänner!

Daniel

 

 

Postat 2012-10-24 23:46 | Läst 6347 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera