Ögonblick

Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Änglamark, en plats i Göteborg

I söndags var det äntligen dags att gå på fotboll. Förra året statade vi i familjen en tradition att ge våra pojkar en liten uppmuntran efter klarad skolgång. Då de båda är mycket intresserade av fotboll blev det ett enkelt: En allsvensk match.

Förra året såg vi Kalmar spöa Djurgården och nu blev det Joels favoritlag IFK Göteborg vi skulle se. Tack vare VM blev det inte möjligt att gå nu strax innan skolstarten.

En underbar stämning bidrog dessa goa gubbar o gummor till med sina sång.

Det var en del fotografer på plats och fotade. Tittade i ngr tidningar dagen efter för att se vilka bilder som kom med i tidningarna. Det var ganska intetsägande bilder tyckte jag. Tycker det rätt ofta är det i tidningarna, sällan actionbilder utan mer målchester mm. Varför väljer bildredaktörerna sådana bilder?

Fotograferna måste ha fått en massa bra action/situationsbilder under matchen. Vad är eran erfarenhet, vad tycker ni? Är det mest lite "tråkiga" bilder eller?

Nu kommer några från mig och även hos mig smög det nog in en eller....?

Erik Edman efter att ha blivit fälld.

Målchans, krysset öppet för ett nickmål men det blev en miss.

Straffsituation i 1:a halvlek som domaren inte tyckte va något att blåsa för.

Högt upp med änglavingar.

Matchens första målchans, en bissa av Stiller som träffar ribban.

Den 26:e smäller det igen. Då kommer Napoli till Borås Arena! Det skall bli kul, såg Napoli två gånger i Neapel när Jonas Thern spelade där. Hoppas de kommer med många fans, de kan verkligen höja stämningen.

Forza Napoli!!

 

Postat 2010-08-17 14:45 | Läst 2639 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera