Ögonblick

Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Innebandyfinaler i Globen

I lördags var Joel, min yngsta grabb och jag i Globen. Vi skulle se innebandyfinalerna för första gången. Joel spelar innebandy i Hovslätts IK som ligger i Jönköping för er som undrar.

Vilken grej att ha en final i stället för att ha bäst av sju som i ishockyn. Det blir verkligen en rejäl innebandyfest med massor av intresserade från hela landet, inte bara fans till finallagen.

Sedan måste givetvis lagen bjuda upp till fest, det tycker jag verkligen tjejerna gjorde. Vilken spännande match med mycket fint spel och ett dramatiskt slut. Grattis Rönnby!

Här har precis andra staffen passerat IKSU:s lite darriga målvakt.

Inte någon av mina bästa bilder tekniskt men jag gillar den skarpt ändå. Här finns förlorarna och en underbar glädje hos det vinnande laget som springer in på planen precis som ett koståkningslag, i någon slags formation.

Herrfinalen blev lite av en besvikelse tycker jag. Jag tycker inte lagen bjöd upp till något bra spel. Mycket avvaktande spel, Täby var väldigt bleka, ingen gaist, inget go i laget, det fanns ingen som gick i brechen(småländska) och tog upp kampen.

Här har Storvreta precis gjort 4-2 och avgjort matchen till fansens stora glädje.

När slutsignalen ljudit blev det som vanligt lite kaosaktigt kring det vinnande laget med jublande fans och en massa fotografer. Jag la märke till denna fotograf, han tog med sig en stol till mitten av planen, vände sig mot sekretariatet tog något kort, kollade hur de blev. Men varför tog han med sig stolen, vad fotade han? Inte vinnarna, inte förlorarna....livet är fullt av frågor.

En sista bild med alla finalisterna.

Det får nog bli Globen om ett år igen!

Postat 2010-04-20 00:35 | Läst 2532 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Skruvdoppar

I fredags var det premiär för fotboll igen. Äldsta grabbens hockeysäsong är över ena dagen och nästa är fotbollen igång. Ingen vila nu för tiden.

Vi (Hovslätts IK P96), hade träningsmatch i Nässjös konstgräsplan. En ny fin skylt fanns intill planen med diverse regler.

 

Det finns nog någon skyltmakare som behöver ett rätstavningsprogram....

Det gäller att ha blicken på bollen.

Planen var i alla fall grön...

Det är inte alltid lätt att ha koll på var bollen är.

En av lagets verkliga kämpar lyckas vinna duellen och göra mål. Matchen förlorade vi tyvärr. Vi får komma igen när serien börjar.

Visste ni att långfredagen in flera andra länder kallas Good friday? Ett mer passande namn tycker jag.

Ha en fortsatt skön påskhelg!

Daniel

Postat 2010-04-04 22:08 | Läst 2551 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera