Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

IK Zenith spelar boll i Möndahl

Hej!

Innan det blir mer bilder från Afrika blir det lite sport, som omväxling. Har i helgen som gått varit i Göteborg. Gothia Cup i innebandy har varit huvudmålet(sonen spelar) men har även hunnit att se/fota min svågers Anton spela fotboll.

Min svåger Claes har genom åren kollat på mina grabbar ett antal gånger, fotboll, innebandy och hockey. Nu var det pay-back time!

Såg fram emot att få se Anton och hans kompisar spela. De är åtta år gamla, i dagens turnering deltog de med tre lag. Tog lagkort samt lite bilder från några matcher. Här kommer några bilder på pojkarna.

Kolla här killar! Gör nu så här så blir det bra, säger tränaren.

Frågan är dock om en 8-årig kille tar in någon sådan coachning?

Nu kör vi igång.

IK Zentih mot Tölö.

Passa mig!! Jag är fri! I denna åldern kan barnen vara mycket ivriga och taggade, engagerade i ena stunden.

Se helt ointresserade ut till att...

...helt plötsligt ha glöden i ögonen igen och vilja göra mål.

Orädd målvakt!

Skott och fin räddning. Hur nu han kunde se bollen? Han blundar ju, något som i stort sett alla gör när något kommer emot dig, nära ansiktet.

Att se på killarna väcker minnen från otaliga, träningar, matcher, cuper och turneringar mina egna grabbar spelat. Hur de utvecklats som spelare i de olika sporterna, utvecklats som människor, lagkamrater etc.

De flesta minnerna är goda men visst finns det minnen av mer tråkiga situationer med hur ffa  tränare, föräldrar agerat på och kring olika matcher.

Har själv varit tränare åt mina barn i många år och hoppas att jag varit en ok tränare för dem och deras kompisar. Numera är jag dock vid sidan av planerna och fotograferar i stället.

Fokus på bollen, jag skall ha den!

Skott mot målet igen men tyvärr inget mål. De tre första matcherna slutade 0-0 men inte var killarna ledsna för det.

Glada miner efter matchen och tack till motståndarna för en god kamp. Jag tackar också för mig med denna bilden.

Snart lite innebandy.

Ha de!

Daniel 

 

Inlagt 2014-01-07 18:34 | Läst 4207 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?