Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Mitt möte med Ban Ki-Moon i Juba Sydsudan

Hej!

Inte har du träffat Ban Ki-Moon tänker nog ni alla eller?

Jag har faktiskt det, var i Sydsudan några veckor innan oroligheterna började. Besökte bl.a. FN-basen UNMISS i Juba. Hade en god vän som jobbade på fängelserna i Sydsudan för FN:s räkning.

Under en rundvandring på basen träffade jag Ban Ki-Moon medans han gick och betade i det höga gräset tillsammans med några kohägrar:)

Detta är Ban Ki-Moon, en gåva till FN-basen som snabbt blev döpt till Ban Ki-Moon. Varför det namnet? Man kan väl ana ett visst missnöje mot FN-chefen, att han kanske inte får så mycket gjort. Lite kul var det i alla fall. Ber om ursäkt om jag lurade in dig på min blogg.

Jag återkommer till Sydsudan lite längre fram i vinter, är ju inte klar med Tanzania än, tittade lite på Sydsudan bilder i em då jag skall ha en träff med mitt resesällskap på söndag, därav detta inlägg.

Ha en skön kväll!

Daniel

Inlagt 2014-01-23 16:27 | Läst 3415 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?