Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Fick skriva autograf efter rätt svar hos "Ring så spelar vi"

God morgon!

Nej, det handlar inte om mig denna gången utan min fantastiska fru Ulrika. Tillhör ni de som gillar att sitta och lyssna på lördagsmornarna? Jag gör det i alla fall.

I lördags var det vår slutsiffra i telefonnumret 87, nämnde det för Ulrika. Själv hade jag inte någon möjlighet att ringa då jag var på jobbet och tror inte min arbetsgivare eller mina patienter hade gillat om jag ringt "Ring så spelar vi", i tjänsten.

Kunde lyssna på programmet på väg ut till patienten(kör ambulans) samt på väg in. Efter vi lämnat av på akuten och åkte mot ambulansstationen hörde jag låten, "Have I told you lately, that i love you" med Van Morrisson. Den låten har jag goda minnen ifrån sa jag till min kollega, min syster sjöng den på mitt bröllop. 

Hörde tyvärr inte snacket innan eller efter låten så jag visste inte att den var just till mig. Väl på stationen fick jag sms från frugan, "hörde du mig på radion?". Nu gick det att höra i efterhand tack o lov. Nu är jag ju lite partisk men visst är hon duktigt min fru:).

Vid Lake Manyara förra året.

I samtalet med Lisa Syren nämnde Ulrika att hon skulle vara värdinna på "Klingade Julkortet" i Pingstkyrkan Jönköping senare på dagen. Klingande Julkortet är fem konserter som görs i kyrkan med totalt ca 10.000 besökare under en helg.

Backgammon efter middagen.

Lite knep o knåp efter en morgon safari vid Serengeti Wilderness Camp.

Tror det var flodhästar hon fotade.

Väl på konserten kom en äldre dam/tant fram och frågade; "är det möjligen du som är Ulrika Steen?"då blev frugan ombedd att skriva en autograf till kvinnan som hade mig sig ett riktigt autograf häfte!

Hon sa JA till minst 20 år till! Våran 20-åriga bröllopsdag i fjol, Ngorongoro WildlifeLodge.

Lite snorkling utanför Zanzibar.

Morgon på stranden utanför Zanzibar Retreat hotell.

Enligt programmet är det 2 miljoner lyssnare varje program och en av dessa hade tagit sig till kyrkan för att få Ulrikas autograf, lite coolt eller hur?

Började skriva inlägget vid 07 i morse, nu 11 timmar senare hann jag avsluta det. Varit mycket att g öra idag. 

Nu förhoppningsvis lite kaffe och en lussebulle.

Ha det gott!

Daniel

Inlagt 2014-12-17 17:45 | Läst 1294 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Brukar tillbringa lördagmorgnarna med att antingen stryka eller redigera bilder samtidigt som ja lyssnar på Ring då spelar vi, tyvärr så frångick jag mina vanor i lördags. Får väl skylla på foten som inte gillar att vara utan sitt högläge så jag missade din fru. Får ta och lyssna på nätet då. Men hur som helst din kärlek och känsla till frun går fram genom bilderna. Fint!
Det där med autografer är lite kul, spelade fotboll i min ungdom. Var inte så vanlig med kvinnliga fotbollsspelare på 70-talet och när vi var på träningsläger blev vi överhopade av småkollar som ville ha autografer i sina block. Kul upplevelse men tyvärr en engångshändelse. ;)